Menu Sluiten

Offerte CV ketel

ONLINE EEN OFFERTE VOOR EEN NIEUWE CV KETEL AANVRAGEN? GEMAKKELIJK EN SNEL VIA INTERNET!

Klanten vragen ons steeds vaker of het mogelijk is om online een offerte voor een nieuwe CV-ketel aan te vragen.

Uiteraard kan iedere CV-installateur u een prijs geven voor een nieuwe CV-ketel, maar de kosten voor installatie en eventuele accessoires zoals een passende thermostaat zal het installatie bedrijf ter plaatse bij u moeten inmeten.

We hebben de proef op de som genomen en in een aantal gevallen is het wel mogelijk om via internet een offerte voor levering en plaatsing aan te vragen. Voorwaarde hierbij is dat we wel foto’s toegestuurd krijgen van uw huidige CV-ketel, de afmetingen van de CV ruimte, ketel en leidingen en de bijbehorende thermostaat.

Bij sommige nieuwe CV-ketels heeft u namelijk een andere thermostaat nodig.

Stappen om via internet een offerte voor een nieuwe Cv-ketel aan te vragen:

1. Meet de hoogte, breedte en diepte van uw huidige CV- ketelinstallatie op.

In de volgende afbeelding ziet u een voorbeeld hoe u de afmetingen dient te versturen.

schema

2. Maak foto’s van de thermostaat, leidingen, afvoer & waterleiding, vooraanzicht, afvoer CV-ketel binnen, afvoer CV-ketel buiten.

Hieronder ziet u een aantal voorbeeld foto’s zoals wij ze graag van u aangeleverd krijgen om via internet een offerte voor een nieuwe CV-ketel en installatie te maken.

3. Verstuur alle informatie via het onderstaande contactformulier en wij nemen direct contact met u op:
Om u een volledige offerte te kunnen aanbieden verzoeken wij u hieronder foto's te uploaden van uw installatie. Let op: de totale bestandsgrootte mag niet meer dan 10MB bedragen!